Brasilia jalkapalloliitto ilmoitti 17. lokakuuta, että Brasilian maajoukkue järjestää ystävällisen ottelun MM-isäntänä Venäjän kanssa 23. maaliskuuta 2018, joka pidetään Venäjän pääkaupungissa Moskovassa. Vaikka ei ole virallista vahvistusta tapahtumapaikasta, Brasilian jalkapalloliitto uskoo, että se todennäköisesti on paikka 2018-maailmancupin avajaisille ja finaaleille Luzhnikin stadionilla, fanit voivat ostaa Jalkapallo Pelipaidat valmis tulemaan Moskovaan katsomaan peliä . Stadionin päivitettiin laajamittaisesti maailmancupiin. Uuden paikan avautumisen myötä isäntä Venäjä haastaa Argentiinan uudella stadionilla tänä vuonna 11.11.

Brasilia pelaa ystävyysottelua Saksan kanssa ottelun jälkeen Venäjän kanssa. Vaikka Brasilian maailmanmestarit ovat nousseet toiseksi, erinomainen suorituskyky karsinnan arvoissa on kannattava fanien osto Brasilia Jalkapallo Pelipaidat Halvalla ja tuki tiimin suosikki pelaajia. Mutta viimeinen World Cup kärsinyt saksalainen joukkue murskasi brooding niin haluavat taistella ennen maailmanmestaruuskilpailua Saksan kanssa, selvittämään heidän todellista vahvuuttaan. Ystävällinen ottelu venäläisen joukkueen kanssa on Brasilian maajoukkueen viimeisen ottelun viimeiset ottelut. Titt johti harjoitusjoukkueen valmistautumaan MM-kisoihin. Kansallinen joukkueen koordinaattori Gaspar sanoi: Mukauttaminen Venäjän ilmapiiriin on erittäin tärkeää, meidän on sopeuduttava faneille, paikkoihin ja ilmastoon siellä, ja valmennustyöryhmä perustuu pelaajien suorituskykyyn lopullisen tuloluettelon määrittämiseksi. "

Brasilian jalkapalloliiton on ystävällinen lisäksi Venäjällä tutkia MM-kisoja maajoukkueen aikana pysyä hotellissa ja koulutuspaikoilla. Nykyään linja-autoaseman linnoitus sijaitsee Sochin Mustanmeren rannikkokaupungissa. Gaspar sanoi: "Tavoitteenamme on suorittaa 4 korkean tason pelejä ennen maailmancupia, jossa on kilpailijoita Japanissa, Englannissa, Saksassa ja Venäjällä, mikä on tärkeä osa valmennusryhmää määrittelemään lopullinen suuri lista." Valmentaja Titt kutsuu maajoukkueen 20. kerran tämän kuukauden aikana valmistautumaan japanilaisten ja englantilaisten joukkueiden otteluun Lillessä, Ranskassa ja Lontoossa 10. ja 14. marraskuuta.Jalkapallo Pelipaidat myymälätarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia jalkapalloja, sarjoja, jalkapallo-asuja alennettuun hintaan.

Brasilia on ystävällinen ottelu Venäjän kanssa ensi maaliskuussa