Old Traffordissa Manchester United voitti seitsemän voittoa kotona neljän vuoden välein, jossa voitti Newcastle 4-1. Ensimmäinen asia on ilahduttaa, että Pogba palasi joukkueeseen. Vaikka olisikin paljon faneja, jotka epäilivät miljardiensa arvoa. Mutta hänen poissaolonsa on hyvä osoitus hänen tärkeydestään, vaikka Lukaku, Martial, Mata, Matić ja muut erinomaiset pelaajat, puute Pogba Manchester United on kuin menettää Jumalan henki, peli pelataan pahempaa, keskikentän toiminta on hyvin nestettä. Mutta Pogban paluu teki pelin niin kauniilta, että hän pelasi 70 minuuttia, teki kaksi laukausta ja 2 kriittistä kättä, sai 1 maalia ja oli 1 hyvä apu, 64 passia ja 54 oikeaan asemaan, 3 kertaa ja 4 onnistunutta taistelua. Hän on ollut keskikentän pelaaja ja on tehnyt pelin tasaisemman ja kauniimman. Lasten Jalkapallo Paidat antaa pelaajille rajoittamattoman tehon.

Toiseksi, ensimmäinen kamppailulaji. Tällä kaudella Martial on pelannut 10 kertaa Valioliigan voitolla, maalasi 4 maalia ja hänellä oli 2 assistenttia. Uuden kauden ensimmäisellä osuudella hän ampui Jiangongia 10 minuuttia penkillä, toiseksi Swansea, hänellä oli 1 maalia takana penkin, 4-0 voitto kotona, ja hän vain pisteytti uudelleen. , ja viime kuussa hän pelasi 20 minuutin korvaavan Tottenhamin kanssa ja voitti voiton tavoite auttaa Manchester Unitedia ottamaan 3 pistettä. Penkillä Martial näyttää voivan maalata joukkueita, joten faneja kiusaa, ja sotilaallinen ja Lashford työskentelevät penkillä. Halvat Manchester United pelipaita Lapsille on ylpeä voitosta tällä hetkellä.

Tietenkin, anna Mourinho ja Manchester United fanit jännittävämpää on, Zlatan ilman suuria kuusi kuukautta, lopulta taas nousi nousuun. Pelin 77. minuutilla hän korvasi Martialin ja oli koko väkijoukon huomannut, ja hän lopetti 15 käyntiä vain 10 minuutissa, ja joka kerta, kun hän otti pallon, fanit huusivat häntä. Tältä osin Mourinho ilmaisi myös vakuutuksen: "On selvää, että haavoittuneen paluu on aina erittäin hyvä, varsinkin Zlatanin tapauksessa, kun hänet loukkaantui vakavasti, nähdä hänen paluunsa hyvin innoissaan." On sanottava, että Manchester United voitti yli 3 pistettä, Lukaku ja Martialin tavoite, Pogban ja Zlatanin paluu näyttävät ennustavan edellistä taantumaaan jälleen jälleen vaikutusten mestareille.Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä, tulevaisuus jalkojesi kohdalla.

Fanit ovat tyytyväisiä Manchester Unitedin voittoon