Saksan tiedotusvälineiden uutiset, Bayern Münchenin kapteeni Manuel-Neuer, koska vanha vammat uusiutuvat taas pitkään onnettomuuden jälkeen, Bayernin lääketieteellinen osasto on kritisoitu ulkomaailmasta, mukaan lukien tohtori Volker Braun tiedotusvälineille, Neuer eri mieltä kirjan päällä yllä olevassa kuvakaappauksessa, hän myös piiritti nimen hänen nimensä alla ja kirjoitti: "Olen hyvin eri mieltä tämän lausunnon kanssa." Bayernin entinen lääketiimi ei ole missään vastuussa tässä asiassa. Voin jopa sanoa, että hän on ottanut käyttöön parhaan tavan, jolla nykyaikainen lääketiede voi tehdä. "Lasten Jalkapallo Paidat antoi loukkaantuneelle pelaajalle parhaat toiveet.

Mauritius, kunto- ja kuntoutusjohtaja, on lähtenyt Bayern Münchenistä Carlo Ancelottin kanssa, ja muutama päivä sitten Volker Braun pyysi eroa ja hyväksyntää. Media paljasti uutisissa, että Volker Braunin eroaminen oli äkillisempi Bayernille. Bayern Munichissa Volker Braun on ollut kiistelty jo kauan, ja loukkaantuneiden pelaajien kohdalla Volker Braun ei ottanut ihanteellista kohtelua. Pelaajalla on pidempi hätätapaus, koska hänellä on tapaturman uusiutuminen. Sitten media jatkoi sanomalla, että paras esimerkki oli Manuel Neuer. Hän kärsi kolmannen metatarsin murtuman vuonna 2017 tämän syyskuussa.Halvat Neuer pelipaita Lapsille tukee suuria pelaajia, toivoen hän pian palata joukkueeseen.

Sen jälkeen, kun leikkaus täydentää vasen jalka syyskuun lopussa, Bayern München virkamies sanoi Neuer tulee takaisin ensi tammikuussa. Lehdistötiedotteiden mukaan Neuer tarvitsee myös kainalosauvat 4-5 viikon ajan, jotta he eivät palaisi ajoissa. Neuerin tiedotusvälineiden edustaja Schmittenbechel sanoi: "En anna mitään tietoja tällaisista mietinnöistä." Neuer uskoo edelleen voivansa liittyä talvilomaan. Tämän lausunnon mukaan Neuer tulee kiinni avauskokeen seuraavasta puoliskosta. Saksalainen valmentaja, Neuer, sanoi myös aiemmassa lehdistötilaisuudessa, että jalka-vamman elpyminen oli aikataulussa ja että uutiset, joita hän tiesi, eivät vaikuttaneet hänen uneensa. Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä, osoittautui erityisen jalkapallokentällä.

Neuer: Loukkaantumistani ei pitäisi olla lääkäreiden vastuulla