2017-18 kausi La Liga 20. kierros, Barcelona pois 5-0 voittaa Betis, Espanjan liiga pysyy edelleen lyömätön. Kaksi maalia, yksi auttaa, 12 läpimurtoa, Lionel Messin Betis-lehteä. Samalla kun Barcelonassa voitettiin voitto, Messi loi myös kaksi uutta tietuetta, Argentiinan uraa ensimmäisten peräkkäisten 5 kierroksen laulusta avustamaan ja ensimmäiset peräkkäiset neljä kierrosta Jiangongista. Ennen tätä taistelua, Messi 18 kertaa vastaan ​​Betis osallistua 22 maalia (16 maalia 6 auttaa), mutta kahden kerran vastaan ​​Betis, Messi epäonnistui rikkoa ensimmäisen jakson kauden tai jopa kolme osuma postitse.Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille oli erittäin innoissaan nähdä pelin paikalle.

Jatkuvan erinomaisen valtion, jotta Messi tulee käyttöön kolme merkittävää välitavoitetta. Toinen 7 maalia, Messi ura tulee 600 maalia, ja sitten lähettää 8 assist, Messi ura lähettää 250 assist, ja sitten pelata 14 peliä, Argentiina tuo tullessaan nro 750 peli. Messi pelasi Joaquin Sanchez Rodriguezin kiitosta ja kapteeni Betis jopa sanoi, että hän ei löytänyt oikeaa adjektiiviä Lionel Messin arvioimiseksi: "Barcelonalla on paljon hienoja pelaajia, kuten Lionel Messi, emmekä tiedä, kuinka hän kuvaisi häntä ."Messi lasten jalkapallo pelipaita on täynnä ylpeyttä idoliinsä.

Huolimatta Barcelonan espanjalaisesta ottelusta 0-5 -maalipelissä Betis-keskikentän poika sai pelin jälkeen lohdutuksen, kun hänen idoli Lionel Messi tapasi toiveensa ottaa kuva. Gwadarin poika on Macy'n fani, hän ei tietenkään anna Lionel Messin tulla Betis-kotiin, pelin lopussa, Gwadar hänen pojan kanssa löytääkseen Messin haluavan ottaa kuvan hänen kanssaan, Messi tapasi myös hänen pienen fanit haluavat, pitävät Gwadarin poika ottaa kuvan. Gwadarin vaimo lähetti myös kuvan sosiaaliseen verkostoon, ja hän kirjoitti: "Minun pikku Maxim ja hänen idoli otti valokuvan!"Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä, nauti jokaisesta pelistä, jonka Messi tuo.

Messi Betis-pelaajan Realisointi Guarda-pojan halu